Termékek

Javascript Tree Menu

Vásárolna?

webshop_icon
Hírek
2014

ÚJ 2014-es modellek!!!

 

Itt az új év és ezzel együtt folyamatosan érkeznek a KENWOOD újdonságai is! ÚJ forma, szebb megjelenés, több tudás ami a 2014-es modelleket jellemzi az összes kategóriában.

Első körben a belépő modellek frissülnek. A CD-s és a mechanika nélküli fejegységek esnek át először a modell frissítésen és a bővítéssen.  

Sok új modellel bővül a KENWOOD kínálata!

Már most elérhető modellek listája:

CD-s fejegységek KDC-161UR / UG / UB          Mechanika nélküli fejegységek KMM-100A
 

KDC-120R

    KMM-120
 

KDC-130U

     
  KDC-361U      

02020
   02034 

A lista folyamatosan bővül!

www.automap.hu www.kenwood.hu www.parrot.hu www.kicker.hu www.futomubolt.hu 

Bővebben...
 
Parrot Disztribútor

Hivatalos Parrot disztribúció

 

2013 nyarán a Parrot márka hivatalos disztribútora az Automap Kft. lett. Ezzel egy időben elindult a magyarországi weblap is. www.parrot.hu

A képre kattintva elérheti a kínálatban szereplő összes PARROT terméket!

parrot logo large

 
II. Egri Lóerőnap

 

II. EGRI LÓERŐ NAP 2012


loeronap1


Bővebben...
 
SD kártyás rádiók

SD kártyás rádiók


A Kenwood 2012-es kínálatában mindenki megtalálja a számára megfelelő SD-kártyás autórádiót! Az alábbi készülékek alkalmasak SD kártyáról történő zenelejátszásra:
KDC-BT92SD
KDC-BT47SD
KDC-5751SD
KDC-4754SD
KDC-4654SD


Bővebben...
 
2 telefon egyszerre

2 telefon egyszerre


A vadonatúj KDC-BT32U és KDC-BT42U készülékek lehetővé teszik két telefonkészülék egyidejű csatlakoztatását. Bejövő hívást mindkét telefonon fogadhat.Bővebben...
 
Zenelejátszás ANDROID telefonról

KENWOOD Music Control


A KENWOOD Music Control segítségével könnyedén kezelheti és játszhatja le Android okostelefonján tárolt zeneszámait.Töltse le az Android Market-ről a KENWOOD Music Control alkalmazást, telepítse telefonjára, majd a telefon USB kábelével kösse azt össze bármely USB csatlakozással ellátott Kenwood készülékkel. A Kenwood fejegységről vezérelheti a lejátszást, válogathat zeneszámok, előadók, albumok vagy stílusok között, de akár kedvenc felvételeit lejátszási listákba is rendezheti.
A funkció használatához a
KENWOOD Music Control megfelelő beállítása szükséges (ld. http://www.kenwood.com/products/car_audio/app/kmc1_aapp/eng/index.html).
A funkció használható a Kenwood KME Light-tal kompatibilis 2012 előtti USB-fejegységekkel is.


Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 Következő > Utolsó >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
Papír webáruház, Nyomtatótonerek, Irodatechnika, Minden ami iroda és papír Írószer pláza, Írószer webáruház, Nyomtatótonerek, Irodatechnika, Minden ami papír Jelenet Cukorfalat Kávézó Cukrászda Szigetszentmiklós Kelleibt Judit-Jelenet Kunmadaras motorsport Halászcsárda - Szap Trézs Kozmetika IceLine Jégszobrászat Kávébolt.net Ajándékbolt, festmények, kézműves termékek NaturalDental Danubia Asset Management Kada Hajszalon Kenwood, Kicker, autóhifi Lupo Lovas Club - apaj, lovarda, díjugratás, díjlovaglás, lovak bértartása, lovas oktatás Kenwood, Kicker, autóhifi hajhosszabbítás hajhosszabbítás