Termékek

Javascript Tree Menu

Vásárolna?

webshop_icon
2 DIN méretű fejegységek beépíthetősége

ddin

Napjaink autótípusainak több mint 70%-a képes fogadni 2 DIN méretű fejegységeket. Ezek beépítéséhez egy olyan autótípus-specifikus beszerelőkészletre van szükség, mely tartalmaz valamennyi a beépítéshez szükséges rögzítő konzolelemet és az eredetivel azonos textúrájú és színű takarópaneleket is.

 

A Kenwood jelenlegi termékkínálatából az alábbi 2 DIN készülékek alkalmasak autótípus-specifikus adapterek segítségével a gyári helyre történő beépítésre:

Mobil multimédiás fejegységek:

DDX3023, DDX4023BT, DDX6023BTDNX521VBTDNX4230BT, DNX5230BT, DNX7230DAB

Autótóhifi fejegységek:

DPX-405BT, DPX-504U

A 2 DIN fejegységekkel kompatibilis autótípusokról az ITT elindítható segédprogram segítségével tájékozódhat.

 

Napjainkban már magától értetődő igény, hogy a rohamos tempóban fejlődő kommunikációs és audió-vizuális technikák ne csak otthonunkban, avagy munkahelyünkön segítsenek bennünket, hanem útközben is. Motorizált világunkban egyre több időt töltünk autónkban így még inkább időszerű, hogy a technika modern vívmányait négy - vagy akár több - keréken is élvezhessük maximális megbízhatósággal és kényelemmel.

 


A Teljes Megoldás

Képzeljük el, hogy autónkban, vezetés közben rendelkezésre áll akár utasaink, akár saját magunk számára egy olyan beépített eszköz, mely ha kívánjuk pontos és naprakész járműnavigációs rendszer magyar nyelvű menüvel és narrációval,  ha akarjuk intelligens bluetooth kihangosító akár 5 telefonkészülék teljes telefonkönyvének, kimenő és bejövő hívásai listájának tárolásával, ha kívánjuk telefonunkról vagy bármely más bluetooth adathordozó eszközről  bármikor képes zenelajátszásra, sőt számíthatunk rá akkor is ha DVD filmet vagy akár DivX rendszerű filmeket szeretnénk lejátszani, netán mondjuk egy USB csatlakozóval ellátott külső tárolóról, vagy akár iPod készülékünkről szeretnénk audió vagy videó anyagokat lejátszani rendszerünkön keresztül. Mindezt természetesen úgy, hogy kényelmes érintőképernyős felület álljon a rendelkezésünkre, sőt az autónk kormányába vagy kormányoszlopára gyárilag beépített távvezérlőnk funkcióit is maximálisan ki tudjuk használni! Ezen kívül ha úgy gondoljuk később legyen alkalmas fejtámlába vagy a tetőkárpitra épített monitorok meghajtására is és mindezt úgy tegye, hogy amíg a hátsó ülésen ülő utasaink egy DVD-film tartalmát látják és fejhallgatón keresztül élvezik annak hanganyagát, addig mi kedvenc zenéinket hallgathassuk az autónk hangszóróiból és eközben a képernyőnkön nyomon tudjuk követni térképünket, hogy merre is járunk.

Nos, mi azt az állapotot nevezzük Teljes Megoldásnak, amikor a fenitekben leírt állapot valósággá válik és minden pillanatban rendelkezésre áll!!!

És mindezen lehetőségek forrása egyetlen, a műszerfalba beépített 2 DIN méretű készülék  -  méghozzá a Kenwood DNX sorozata!!!
Napjaink autótípusainak több mint 70%-a képes fogadni 2 DIN méretű fejegységeket. Ezek beépítéséhez egy olyan autótípus-specifikus beszerelőkészletre van szükség, mely tartalmaz valamennyi a beépítéshez szükséges rögzítő konzolelemet és az eredetivel azonos textúrájú és színű takarópaneleket is. Ezenkívül az általunk Teljes Megoldás-nak nevezett metódus magában foglalja az autóba gyárilag beépített kormánytávvezérlő maximális felhasználását is, azaz a korábban egy korlátozott tudású gyári készülék használatakor már megszokott vezérlési lehetőségeket sem veszítjük el az által, hogy a Kenwood DNX modelljeit alkalmazzuk fejegységként!

Az általunk kínált Teljes Megoldás alapjául szolgáló mobil multimédiás fejegységek a Kenwood jelenlegi termékkínálatából az alábbi modellek:

DNX4230BTDNX5230BTDNX7230DABDNX521VBT

A fentiekben ismertetett Teljes Megoldás-t az ITT felsorolt autótípusok esetében tudjuk kínálni Önnek.

Amennyiben az Ön autójában nincs kiépítve gyárilag kormánytávvezérlő, de alkalmazni kívánja a Kenwood DNX sorozatú mobil multimédiás készülékeit, akkor a 2 DIN fejegységekkel kompatibilis autótípusokról az ITT elindítható segédprogram segítségével tájékozódhat.

 
Papír webáruház, Nyomtatótonerek, Irodatechnika, Minden ami iroda és papír Írószer pláza, Írószer webáruház, Nyomtatótonerek, Irodatechnika, Minden ami papír Jelenet Cukorfalat Kávézó Cukrászda Szigetszentmiklós Kelleibt Judit-Jelenet Kunmadaras motorsport Halászcsárda - Szap Trézs Kozmetika IceLine Jégszobrászat Kávébolt.net Ajándékbolt, festmények, kézműves termékek NaturalDental Danubia Asset Management Kada Hajszalon Kenwood, Kicker, autóhifi Lupo Lovas Club - apaj, lovarda, díjugratás, díjlovaglás, lovak bértartása, lovas oktatás Kenwood, Kicker, autóhifi hajhosszabbítás hajhosszabbítás